ISOLDE

Isolde in ’t kort
– vier (les)uren
– vier kunsttalen*
– evaluatiedocument

Isolde in ’t lang
Isolde is de gulden middenweg in ons aanbod en duurt vier (les)uren lang. In deze vier (les)uren werken we rond uw gekozen thema in vier verschillende kunsttalen* die u eveneens zelf mag uitkiezen. Om de workshop vlot te kunnen laten verlopen, nemen we graag een uur en half de tijd om alles op voorhand op uw locatie klaar te zetten.

Voor de scholen is er mogelijkheid om een evaluatiefiche bij de workshop aan te vragen. Hierop zullen de verschillende ontwikkelingsdoelen, leerplandoelen of eindtermen te vinden zijn die verwerkt werden in de workshop. Op die manier is uw workshop niet enkel een educatieve activiteit, maar kan deze ook als muzische les gerekend worden.

Isolde & centjes
En hoeveel kost zo’n artistieke workshop dan? In de tabel hieronder vindt u de prijzen per deelnemer die wij hanteren bij het opstellen van onze offertes. Kiest u voor deze formule ISOLDE? Dan kiest u uit onderstaande tabel twee kunsttalen. Tel de bijhorende bedragen op bij de opstartkost en u weet onmiddellijk hoeveel een workshop per deelnemer zal kosten. Heeft u liever een concrete kostenraming op uw maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

KUNSTTALENPRIJS
OPSTARTKOSTEN€ 4,00
MUZIEK€ 1,00
THEATER€ 1,00
DANS€ 1,00
ARCHITECTUUR€ 2,00
BEELDENDE KUNSTEN (mode, schilder- en beeldhouwkunst)€ 3,00
Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief vervoersonkosten en eventuele didactische extra’s.

%d bloggers liken dit: